Amsterdamse Leeuw - Training en Coaching

HSP Cirkels

Ontmoeten, Verbinden en Leren
Sinds 2015 organiseerde ik zo nu en dan een HSP café. Elke bijeenkomst rondom een thema dat bij veel HSP’ers speelt. Een korte inleiding van mij en daarna verder in gesprek met de groep en elkaar. Deze bijeenkomsten vonden zoals de naam al aangaf plaats in een café. Na lang wikken en wegen ben ik hiermee gestopt. Het kost mij veel meer energie dan het oplevert om iedere keer een passende locatie te vinden die geschikt is voor een HSP bijeenkomst (geur, licht, geluid, sfeer, etc). Maar niet getreurd we gaan het anders doen.

Vanaf najaar 2018 organiseer ik ongeveer 8 keer per jaar een HSP Cirkel. Op kleinere schaal met ca. 8 personen bijeenkomen in mijn praktijkruimte in Amsterdam Geuzenveld.

De bijeenkomsten zijn voor jou als HSP’er, maar ook geschikt om bijvoorbeeld je partner mee te nemen. Zodat hij/zij meer kan leren over (jouw) hoogsensitiviteit. De groepjes zullen niet groot zijn zodat we ons veilig kunnen voelen in contact met andere hooggevoeligen.

Als je bij de bijeenkomsten aanwezig wilt zijn, stuur mij dan een e-mail. Je krijgt dan ook een e-mail als ik nieuwe events plan.

De mogelijke thema’s van de cirkels zijn:
*
Herkennen en erkennen van jouw hooggevoeligheid
* HSP en relaties
* Hoog Sensitieve Kinderen
* Overprikkeling
* De kracht van HSP
* Schaamte en kwetsbaarheid
* HSP en spiritualiteit
* HSP in de hulpverlening
* Ondernemen als HSP’er

Heb je een thema waar je meer over wilt weten of juist iets over te vertellen hebt en staat deze niet in bovenstaand rijtje, dan verneem ik het graag!

Data bijeenkomsten:
– Dinsdag 5 februari 2019 – 19.00 tot 22.00 uur – Thema: Relaties
– Dinsdag 26 februari 2019 – 19.00 tot 22.00 uur – Thema: Hooggevoelige kinderen (locatie IJburg)
– Dinsdag 19 maart 2019 – 19.00 tot 22.00 uur – Thema: Werk
– Dinsdag 23 april 2019 – 19.00 tot 22.00 uur – Thema: HSP Algemeen

De facebookevents vind je hier!