Coaching aanbod

Amsterdamse Leeuw biedt coaching, HSP trajecten,
relatietherapie, misofonie coaching, systemisch werk,
familieopstellingen, woedewerk en begeleiding in
persoonlijke vraagstukken en ontwikkeling.

Coaching, training en therapie

Wat kan ik voor je doen?
Coaching is voor mij iemand helpen om zichzelf te helpen. We hebben allemaal wel eens wat ondersteuning nodig; iemand die naar je luistert en jou naar jezelf laat luisteren, je een spiegel voor houdt of gewoonweg jou even een duwtje in de rug geeft. Als coach & counselor kan ik je helpen om een stap verder te komen door even stil te staan en soms terug te kijken, om inzicht te verkrijgen in het nu, en tevens vooruit te kijken en naar oplossingen te zoeken om je doel te bereiken. Het is heel krachtig om hulp te vragen; als je het even niet meer weet, als je nieuwe input nodig hebt, als je jezelf beter wilt leren kennen en als je verder wilt komen in je leven.

Counselor & coach
Het verschil tussen coaching en counseling is niet groot. Kortweg kan ik je als counselor helpen met het verkrijgen van inzicht in je situatie en als coach helpen jezelf te helpen om je doel te bereiken. Als counselor voeren we voornamelijk gesprekken om inzicht in jouw gevoelens en gedachten te krijgen, hoe deze van invloed zijn op je huidige leven, je helpen of je blokkeren en belemmeren. Counseling helpt je om dit te begrijpen en te verwerken om vervolgens je doel te bepalen. Als coach maak ik meer gebruik van opdrachten en gaan we praktischer aan de slag om dit doel te behalen. Coaching en counseling gaat meestal gezamenlijk in een traject, maar het kan ook zijn dat je alleen inzicht in jouw situatie wilt en dat voor jou al een doel op zich is. Of dat je al precies weet wat jouw doel is, en alleen coaching nodig hebt om je op de goede weg te houden.

Systemisch coach
In mijn trajecten werk ik tevens met (familie)opstellingen. In dit systemisch werk, kijken we naar jouw plek in het systeem, zoals o.a. in je familie. Sta jij op de juiste plek, of neem je de plek in van iemand anders en zijn er daardoor storingen ontstaan. Verstrikkingen en blokkades die ervoor zorgen dat jij niet je eigen plek in kunt nemen en je leven hierdoor niet voldoende voor jou stroomt. Door deze manier van coachen (o.a. door het gebruik maken van opstellingen) worden de dynamieken in jouw systeem zichtbaar. Hierdoor zal je ontdekken waar de belemmeringen zitten en waarom je telkens opnieuw vervalt in bepaald gedrag en overtuigingen. Inzicht is een belangrijke stap naar verandering.

Wat heb jij nodig?
* Wat heb jij nodig om het leven van je dromen te leven?
* Waarom krijg je het nu even niet alleen voor elkaar?
* Ben je hoogsensitief of hoogbegaafd en heb je hier begeleiding bij nodig?
* Sta je voortdurend onder stress?
* Ben je verslaafd aan denken en wil je meer naar je gevoel?
* Wil je jouw tijd beter inplannen en vaker nee zeggen tegen een ander en ja tegen jezelf?
* Heb je geen idee welke opleiding je moet gaan doen of wat voor baan je het liefste wilt?
* Verdoof je jouw gevoelens met eten, drinken of op een andere manier?
* Wil je over je schaamte heen komen en de kracht van je kwetsbaarheid inzetten?
* Is het nu eindelijk eens klaar met die faalangst?
* Vind je dat jouw relatie niet lekker loopt of wil je hier meer verdieping in?
* Heb je een conflict met je familie of beste vriendin en wil je daar graag uitkomen?
* Of wil je gewoon eens van je af praten en iemand hebben die met je meedenkt op het vlak van persoonlijke of zakelijke ontwikkeling?

Wendy Erhardt - de Waard

Praktijkadres:
Gerda Brautigamstraat 25
1067 TR Amsterdam-West

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Amsterdamse Leeuw
Facebook – Dubbelwaard
YoutubeAmsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl