Begin nu met verandering
stapje bij stapje

 

Bij opstellingen praten we in basis over de term 'familie opstelling'.

Familieopstelling

Iedereen maakt op een manier deel uit van een familie, van een gezin, van een systeem. Onderdeel hiervan zijn heeft een grotere invloed op jou, en hoe je in het leven staat, dan dat je beseft. In het systeem zitten onderliggende, meestal nog niet zichtbare, verstrikkingen en blokkades. Deze kunnen ervoor zorgen dat jij in het leven hier en nu niet verder komt, dat het niet stroomt waar je zou willen en je herhalend in dezelfde patronen en situaties terechtkomt. Sta je wel op je eigen plek in het systeem? of wat draag je nog voor een ander?

Door dit op te stellen komen deze dynamieken aan het licht en kan er rust in het systeem ontstaan waardoor jij ruimte krijgt om je eigen plek in te nemen en verder te komen in je leven.

Een opstellingen kan in een groep plaatsvinden met échte representanten, maar ook op kleinere schaal in mijn praktijkruimte met poppetjes, vloerankers, tekeningen of andere hulpmiddelen.

 

Opstellingen
Organisatieopstelling - Ziekteopstelling - Traumaopstelling - Relatieopstelling
Bij opstellingen praten we in basis over de term 'familie opstelling'. Opstellingen kunnen we echter op allerlei thema's inzetten, zoals organisatieopstellingen waarin we gaan kijken waar het binnen het bedrijf niet stroomt en wat hier nodig is om het bedrijf weer gezonder te maken.

Als ook opstellingen met ziekte, Welke plek in jouw systeem heeft de ziekte, of hebben de symptomen ingenomen? en wat heeft dit jou te vertellen? Als alles er mag zijn, alles gezien en gehoord mag worden, wat komt de ziekte dan doen in jouw leven? Ditzelfde geldt bijvoorbeeld voor een trauma wat in jouw leven heeft plaatsgevonden en een heel belangrijke plek inneemt. Welke plek is dit en waarom? Hoeveel ruimte neemt dit in en waar helpt, dan wel belemmert het jou? En wat zou er gebeuren als dit op de juiste plek in jouw systeem komt.

In de relatiesessies die ik, samen met mijn man Mark de Waard, begeleid werken we met relatieopstellingen. Wie neemt welke plek in en waar komt dit vandaan? Wat zorgt ervoor dat de relatie niet helemaal lekker loopt. En in hoeverre hebben jullie eigen familiesystemen hier invloed op?

 

Amsterdam Hooggevoeligheid Coaching HSP22

Wendy Erhardt - de Waard

Praktijkadres:
Gerda Brautigamstraat 25
1067 TR Amsterdam-West

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Amsterdamse Leeuw
Facebook – Dubbelwaard
YoutubeAmsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl