Begin nu met verandering
stapje bij stapje


Organisatieopstelling
Ziekteopstelling
Traumaopstelling
Relatieopstelling

Systemisch werk

Systemisch coach
In mijn coaching werk ik met (familie)opstellingen. In dit systemisch werk, kijken we naar jouw plek in het systeem, zoals o.a. in je familie. Sta jij op de juiste plek, of neem je de plek in van iemand anders en zijn er daardoor storingen ontstaan. Verstrikkingen en blokkades die ervoor zorgen dat jij niet je eigen plek in kunt nemen en je leven hierdoor niet voldoende voor jou stroomt. Door deze manier van coachen, o.a. door het gebruik maken van opstellingen, maar ook de verdere begeleiding op de aan het licht gekomen thema's (gedrag, overtuigingen, patronen) zal
je ontdekken waar de belemmeringen zitten en waarom je telkens opnieuw hierin vervalt. 

Opstellingen
Organisatieopstelling - Ziekteopstelling - Traumaopstelling - Relatieopstelling
Bij opstellingen praten we in basis over de term 'familie opstelling'. Opstellingen kunnen we echter op allerlei thema's inzetten, zoals organisatieopstellingen waarin we gaan kijken waar het binnen het bedrijf niet stroomt en wat hier nodig is om het bedrijf weer gezonder te maken.

Als ook opstellingen met ziekte, Welke plek in jouw systeem heeft de ziekte, of hebben de symptomen ingenomen? en wat heeft dit jou te vertellen? Als alles er mag zijn, alles gezien en gehoord mag worden, wat komt de ziekte dan doen in jouw leven? Ditzelfde geldt bijvoorbeeld voor een trauma wat in jouw leven heeft plaatsgevonden en een heel belangrijke plek inneemt. Welke plek is dit en waarom? Hoeveel ruimte neemt dit in en waar helpt, dan wel belemmert het jou? En wat zou er gebeuren als dit op de juiste plek in jouw systeem komt.

In de relatiesessies die ik, samen met mijn man Mark de Waard, begeleid werken we met relatieopstellingen. Wie neemt welke plek in en waar komt dit vandaan? Wat zorgt ervoor dat de relatie niet helemaal lekker loopt. En in hoeverre hebben jullie eigen familiesystemen hier invloed op?

 

Wendy Erhardt - de Waard

Praktijkadres:
Gerda Brautigamstraat 25
1067 TR Amsterdam-West

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Amsterdamse Leeuw
Facebook – Dubbelwaard
YoutubeAmsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl