Amsterdamse Leeuw - Training en Coaching

Meer coaching

Lifecoach en andere mogelijkheden in coaching
Naast coach voor eerder beschreven doelgroepen ben ik als lifecoach breed opgeleid en nog breder geïnteresseerd. Ik kan je begeleiden met jouw levensvragen, bemiddelaar zijn in werk gerelateerde problemen of alleen maar naar je luisteren als je dat even nodig hebt.

Mediator
Heb je een geschil met je zakelijk partner, je werkgever of een probleem in de familie? Ik kan jullie begeleiden en ondersteunen in de noodzakelijke onderhandelingen. Als mediator heb ik geen oordeel en ik zal dan ook tussen beide partijen bemiddelen en op zoek gaan naar de beste oplossing.

Hoogbegaafd
Je bent extreem intelligent en ook nog eens sensitief? Al je hele leven ben je hiermee bezig, alles draait om het feit dat je zo slim bent, niet alleen bij jou, maar ook bij je omgeving. Je hebt grote kans dat je extreem perfectionistisch bent geworden, heel streng voor jezelf bent en dat zo nu en dan faalangst om de hoek komt kijken. Je moet het namelijk wel altijd goed doen.
Waar kan ik je mee helpen?
Heb je moeite om te communiceren met ‘normale’ mensen? Heb je daardoor de neiging om je af te zonderen? Heb je last van je hoog gevoeligheid omdat je veel dingen en omstandigheden intenser ervaart, gevoeliger bent en heftig kan reageren? En begrijpt jouw omgeving jouw reactie dan niet?
Ben je een perfectionistische binnenvetter, die de afgelopen jaren veel gevoelens en emoties heeft opgestapeld, en misschien eenzaam is en/of een depressie heeft ontwikkeld? En heb je geen idee hoe je hiermee om moet gaan?
Samen kunnen we in een coachingstraject op zoek gaan naar snelle gerichte oplossingen, zodat je op het vlak van communicatie, sociale contacten, faalangst en emoties beter in je vel komt te zitten. Voor meer informatie over hoogbegaafd coaching kun je contact met mij opnemen.

Dertigers dilemma
Ik heb veel ervaring met het begeleiden van dertigers. Je bent geen student meer, hebt al een paar jaar een vaste relatie, je hebt nog geen kinderen en je carrière is ook nog niet helemaal van de grond, wat nu? Of is je carrière juist wel heel belangrijk, maar heb je daardoor geen tijd om de partner van je dromen te vinden en hoe moet dat dan in de toekomst? En misschien wil je wel een nieuwe baan, maar kun je vanwege de crisis niet zomaar overstappen en zorgt dit voor twijfels. In deze levensfase moet je veel ballen tegelijk omhoog houden (werk, relatie, gezin, ouders, sociaal leven) en dit moet allemaal ook nog eens heel goed gebeuren, want anders faal je. Daarnaast zijn er zoveel keuzes, dat het lastig is om te bepalen of je wel de goede maakt. Heb je hier hulp bij nodig?

Ondernemerscoach
In de tien jaar voordat ik als coach werkte, was ik eigenaar van een evenementenbureau. Een prachtig bedrijf dat ik samen met een partner van de grond af aan heb opgebouwd, groot gemaakt en uiteindelijk heb verkocht. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan als ondernemer en ben ik ervaringskundige geworden in alle zaken waar je tegen aan kunt lopen. De stress en druk die je kunt ervaren, het perfectionisme dat je ontwikkelt, maar ook de rompslomp van de organisatie, belastingdienst en personeel. Hoe moet je al deze ballen tegelijk hoog houden? Vooral als je ook nog een gezin, familie en sociaal leven hebt en wilt houden. Heb je hulp nodig met de keuzes die je zakelijk moet nemen? Of wil je begeleiding in organisatie en timemanagement? Samen kunnen we in enkele sessies tot snelle oplossingen komen. Samen het even van een andere kant bekijken.

Wil je weten wat er nog meer voor mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op.