Amsterdamse Leeuw - Training en Coaching

Relatiecoach

Een relatiecoach kan samen met jou/jullie de relatie verbeteren. Het is zinvol om oprecht aandacht te besteden aan je relatie. Waarom zou je wachten tot het niet goed meer gaat? Ik kan jullie coachen om de relatie te verbeteren en te verdiepen voordat er echte ‘problemen’ ontstaan.

Spreken jullie uit wat jullie bezighoudt? Hebben jullie op alle vlakken respect voor elkaar? Hebben jullie voldoende aandacht voor elkaar of hebben jullie het te druk met werk, kinderen, sociaal leven? Komen jullie langzaam in een sleur? Of is de passie aan het verdwijnen? Communiceren jullie optimaal of kunnen jullie wel wat tips gebruiken?
Ook als je niet praat communiceer je door middel van je lichaamshouding, een betere communicatie vermindert misverstanden. Daarnaast geldt: hoe beter de relatie met jezelf, hoe meer je in staat bent een relatie met de ander aan te gaan vanuit emotionele onafhankelijkheid. Elkaars gevoelens en emoties kennen en onderscheiden wat van wie is, geeft ruimte voor nog meer liefde.

Familierelatie of vriendschap
Bij relatiecoaching denken we snel alleen aan de relatie met je levenspartner. Maar tevens is het belangrijk om te investeren in al die andere relaties. Misschien is een begeleid gesprek met je moeder of met je beste vriend een goede optie om de relatie te verbeteren of te verdiepen. Zit er nog één klein dingetje uit het verleden niet lekker? Of kan de algehele communicatie van beide kanten beter? Voor coaching van allerlei relaties kun je bij mij terecht.

HSP en relatie
Ben je hoogsensitief en heb je problemen met het aangaan van een liefdesrelatie? Ben je angstig voor intimiteit? Heb je een relatie met een niet-sensitieve partner en botsen jullie hierdoor soms? Of heb je juist wel een sensitieve partner, maar merk je dat jullie relatie saai aan het worden is? Een relatie aangaan als hooggevoelig persoon is vaak net even anders dan als je niet zo sensitief bent. Naast coach/counselor ben ik tevens relatiecoach en heb ik mij verdiept in hoogsensitiviteit in de liefde.

Test hier of jij en/of je partner HSP zijn