Amsterdamse Leeuw - Training en Coaching

Tarieven & vergoeding

Tarieven
Intake / Kennismaking gesprek – 45 minuten – Kosteloos*
Persoonlijke sessie – 75 minuten – 85 euro
Individuele familieopstelling – 90 minuten – 95 euro
Relatiesessie** – 75 minuten – 125 euro
HSP – kort traject – 245 euro
Misofonie therapie – traject – 975 euro
E-mailconsult – 3 e-mails – 75 euro
Chatsessie – 45 minuten – 50 euro

HSP – Herkennen, erkennen en verkennen – kort 3 sessie traject
Bestaande uit een telefonische intake en drie live sessies van zo’n 75 minuten, waarin we aan de slag gaan met het herkennen, erkennen en verkennen van jouw hoog gevoeligheid. De sessies zullen ongeveer 1x per 2 weken plaatsvinden en het huiswerk ca 15/30 minuten per dag in beslag nemen. Na deze begeleiding weet je o.a. van welke prikkels je het meeste ‘last’ hebt, hoe je hier beter mee om kunt gaan, waar jouw gevoeligheid zit en waar jouw hoog sensitieve kracht ligt!

Misofonie traject
De misofonie therapie is een traject bestaande uit een kennismaking plus 8 sessies van zo’n 75 minuten, waarvan 1 a 2 sessies met partner/kind/naaste, en daarnaast huiswerkopdrachten. De sessies zullen ongeveer 1x per 2 weken plaatsvinden en het huiswerk/oefeningen circa 30 minuten per dag in beslag nemen. Tussendoor ben ik per mail en app bereikbaar voor vragen en steun.

*Aan het intake gesprek (ter kennismaking, informatie en oriëntatie) zijn geen kosten verbonden, tenzij er binnen één maand na het gesprek geen sessie of traject behandeling volgt. In dat geval wordt het intakegesprek als een adviesgesprek beschouwd en zijn de kosten 45 euro.

**Dubbelsessie samen met mijn man Mark de Waard, lichaamsgericht therapeut.

Tarieven voor avond en weekend sessies worden verhoogd met 15 euro per sessie.
Tarieven zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor bedrijven.
Je ontvangt een factuur na de sessie die je binnen 7 dagen betaald.
Kosten voor e-mailconsult en chatsessies betaal je vooraf.
Sessies die je langer dan 36 uur van tevoren annuleert of verplaatst, breng ik niet in rekening.

Vergoeding
Coaching wordt niet vergoed door je zorgverzekering. Privé kunnen in de meeste gevallen de kosten voor coaching worden opgegeven bij de belasting als scholingskosten. De coaching moet dan wel gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling of opleiding ten behoeve van je (toekomstige) werk. Je kunt dit navragen bij je belastingadviseur.

Werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang in van persoonlijke ontwikkeling. Je kunt eens nagaan bij je manager of HR-afdeling of er een opleidingsbudget, duurzaam inzetbaarheid budget of een algemeen budget voor coaching is.

Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Soms zijn er ook mogelijkheden om coaching vergoed te krijgen via een arbeidsongeschiktheidsverzekering of zelfs via het UWV. Zaak is dan wel dat je het coaching traject gebruikt in je ontwikkeling om weer aan het werk te gaan.

Algemene Voorwaarden – Amsterdamse Leeuw Coaching

Ethische Gedragscode NOBCO – Amsterdamse Leeuw Coaching

De ALBA beroepsopleiding Coach/Counselor Practitioner is EMCC EQA Practitioner geaccrediteerd (internationale erkenning) en is getoetst en erkend door Stichting Post-HBO, CEDEO en NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches).

De CIVAS opleiding Relatiecoach, Coachen bij HSP en Coachen bij hoogbegaafdheid zijn erkend door VBAG (vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijzen), BATC (belangen organisatie therapeut en consument), KTNO (kwaliteit en toetsing natuurgerichte opleidingen) en NRTO (Nederlandse raad voor training en opleiding).

De opleiding Familie- en Organisatieopstellingen bij Hylke Bonnema is geaccrediteerd door de KTNO en NOBCO.