DubbelWaard

DubbelWaard biedt relatietherapie, relatie opstellingen,
lichaamsgerichte therapie, HSP relatie coaching,
sytemisch werk, woedewerk & emotional release workshops.

 

DubbelWaard

Mijn man, Mark de Waard, en ik hebben onze beider praktijken (Amsterdamse Leeuw Coaching & Lichaamsbewuste Psychotherapie) samengevoegd tot onze gezamenlijke praktijk DubbelWaard.

Hierin begeleiden wij onze eigen cliënten individueel, hebben wij gezamenlijk relatiesessies met stellen, organiseren en begeleiden wij o.a. woedewerk & emotional release workshops, familieopstellingen en lichaamsgerichte trauma release sessies. Tevens starten wij in de 2e helft van 2023 met een therapiegroep, mocht je hierin interesse hebben, laat het ons weten!

Meer informatie en data over onze workshops kun je ook vinden op onze facebookpagina DubbelWaard.

Ons DubbelWaard team

De workshops en trainingen geven wij vaak niet alleen. Wij werken samen met een aantal vaste assistenten en mede trainers. Vrienden en collega's, waarmee wij privé een band hebben, veel workshops en trainingen samen mee hebben gevolgd en intense processen mee hebben gedeeld. Zo geeft Mark samen met Bas Zwiers de woedeworkshop voor groepen met alleen mannen, en begeleidt Wendy samen met Dorian Hacking de workshops voor alleen vrouwen. Bas en Dorian (en andere assistenten) zijn ook vaak aanwezig bij onze familie opstellingen en andere workshops. Zonder hen kunnen wij onze intense workshops niet zo mooi en rakend laten zijn als nu.

dubbelwaard team

Wendy de Waard - Erhardt

Praktijkadres:
Praktijk DubbelWaard
Dillenburg 16
1165 HN Halfweg

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Amsterdamse Leeuw
Facebook – Dubbelwaard
YoutubeAmsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl