Laat je inspireren!

Inspiratie, ik geloof in de kracht van delen en samenwerken. Samen kunnen we de wereld net even een stukje mooier maken door onze krachten te bundelen en kennis te delen.

De afgelopen jaren heb ik geleerd van collega’s, vrienden, leraren en mijn gidsen. Zij hebben mij geïnspireerd om dieper te duiken en mijn hart te volgen, en hebben mij soms bewust, veelal onbewust, geleid tot waar ik nu ben en zelfs al verder.

Inspiratie bronnen en links

Kijk eens op mijn youtube pagina Amsterdamse Leeuw voor inspiratie en informatie over HSP, Familieopstellingen, Lichaamswerk, Trauma, Relaties, etc

Elaine Aron - HSP inspiratie
Elaine Aron is de grondlegster van het begrip HSP in de Jaren 90 en heeft veel belangrijk onderzoek hiernaar gedaan en voor mij onmisbare boeken geschreven. Tevens heeft zij een film over hoogsensitiviteit gemaakt; Sensitive the movie, voor elke HSP'er een must om te bekijken!

Mark de Waard - Praktijk voor lichaamsbewuste psychotherapie
Op 22 juni 2017 ben ik getrouwd met Mark. Mark is lichaamsgericht therapeut en gespecialiseerd in emotional release work, het verbinden van hoofd, hart en lijf, mannenwerk en wandelcoaching. Samen geven wij relatiesessies, trainingen, workshops en groepstherapie.

Barbara Veldt - Barbara is psycholoog, systeemtherapeut en (EFT) relatietherapeut. Zij leert mij veel over o.a. hechting en liefde in relaties en is voor mij zowel een inspirator, een leraar en vriendin. Door haar ben ik bewust geworden van mijn hoog sensitiviteit, wat een belangrijk moment in mijn leven is geweest. Zo nu en dan werk ik met haar samen in haar trainingen en in workshops die we samen organiseren.

Hylke Bonnema - Hylke is mijn leraar systemisch werk, familieopstellingen. Bij hem heb ik in verscheidene cursussen, een jaaropleiding en verdiepingssessies het vak van opsteller geleerd. Het nieuwe opstellen, past mij volledig.

Stefanie Bussing - Stefanie is gespecialiseerd in het begeleiden van opstellingen in relatie tot ziekte en gezondheidsvragen en het blootleggen van het zielvolle perspectief daarbinnen. Na enkele sessies privé bij haar te hebben gevolgd heb ik de opleiding Systemisch lichaamswerk & Ziekteopstellingen gedaan.

Arianne van Galen - Arianne is mijn gids in tovervloed, verschillende trainingen en sessies met haar hebben mij herinnerd aan mijn spirituele gaven, aan mijn eigen gids zijn, aan het volgen van mijn buik, de natuur en de maan en het luisteren naar mijn helpers.

Sacha Entius - Sacha is inspiratiecoach, trainer en auteur.
Alweer heel wat jaren geleden heb ik danskracht cursussen bij Sacha Entius gevolgd. Zij was de eerste die mij in contact bracht met lichaamswerk en het verwerken van emoties hiermee. Zij heeft mij geleerd om minder te denken en meer te voelen. 

Mariëlle Diemel - Mariëlle is spiritueel healer, coach & massagetherapeut en runt met hart en ziel haar praktijk. Zij heeft mij in contact gebracht met de energie van stenen & mineralen en is hiermee één van mijn liefste en belangrijkste spirituele gidsen. Haar magische massages zijn geweldig!

Louise Schnabel - Louise is o.a. (kinder)Coach mede gespecialiseerd in hoog gevoeligheid. Samen met Louise organiseer ik trainingen op het gebied van HSP, o.a. voor ouders van hoog sensitieve kinderen.

Rob Koning / Mr. Breath - Rob Koning komt net als ik uit de Amsterdamse evenementenwereld. Ook hij heeft deze mooie maar commerciële wereld de rug toegekeerd om zijn droom te gaan leven. Als trainer en coach werkt hij met de kracht van ademhaling, transformational breath.

Brene Brown - Auteur
De tedtalk over de kracht van kwetsbaarheid van de Amerikaanse Professor Brene Brown heeft mij vele inzichten verschaft, waarna ik haar boeken heb verslonden.

The Power of the Heart - HSP inspiratie film
Een inspirerende en levens veranderende film over de verbluffende kracht en intelligentie van het hart. Leer te luisteren naar je hart en volg je intuïtie.

Nieuwetijdskind - HSP inspiratie
Een prachtige website met artikelen van verschillende auteurs over onder andere hoog gevoeligheid, kinderen en spiritualiteit.

Ien van der Pol - Mastercoach en Auteur
Ien haar boek 'Coachen als professie' was mijn bijbel tijdens mijn coaching studie en eerste jaren als coach. Na mijn pad jarenlang weg van coaching te hebben laten gaan, hebben haar masterclasses en boek 'Coachen waar het pijn doet' mij wederom weer in de diepte geraakt. Wat zij schrijft is waarom ik dit werk doe.

Carriereswitch - Monique Uithuisje & Diana Driehuis
Twee vrouwelijk leiders waar ik vrouwelijk leiderschap mee mag vormgeven en voor wie ik als leiderschapscoach ingezet wordt in trajecten die zij vanuit hun bedrijf Carriereswitch verzorgen.

Amsterdamse Leeuw HSP Coaching Training Therapie Amsterdam Wendy Erhardt

Wendy de Waard - Erhardt

Praktijkadres:
Praktijk DubbelWaard
Dillenburg 16
1165 HN Halfweg

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Amsterdamse Leeuw
Facebook – Dubbelwaard
YoutubeAmsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl