Amsterdamse Leeuw - Training en Coaching

Be the Change Nederland

If you really knew me….
Als je me echt zou kennen…, dan zou je weten dat ik een aantal jaar geleden drie dagen lang uit mijn comfortzone ben gesprongen (en nooit meer helemaal teruggegaan) en sinds dat weekend meerdere Be the Change (BTC) en Living the Change (LTC) trainingen heb gevolgd. Het mooiste cadeau dat ik mijzelf de afgelopen jaren heb gegeven! Sinds de zomer van 2016 zijn mijn man Mark de Waard en ik verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van Be The Change in Nederland.

Be the change - Amsterdamse LeeuwBe the Change workshop
De trainingen worden gegeven door Rich en Yvonne Dutra-St.John, de Amerikaanse founders van Challenge Day. Be the change is de challenge day voor volwassenen, een persoonlijke ontwikkelingstraining waarbij je door je kwetsbaarheid te laten zien en uit je comfortzone te stappen meer inzicht in je eigen en andermans emoties krijgt. Jezelf hierdoor beter leert kennen, trauma’s kan verwerken, vanuit een open hart leert leven, veel liefde en knuffels geeft en ontvangt en de prachtigste nieuwe mensen leert kennen. Een cadeautje voor jezelf en uiteindelijk voor alle mensen om je heen. Wat houdt jou tegen om je droom te leven?

De workshop is ook bekend van het televisieprogramma “Als je me echt zou kennen”, dat in het voorjaar van 2016 te zien was op rtl4.

De trainingen in Nederland worden georganiseerd door Be the Change Nederland en vinden enkele keren per jaar plaats.

Act of changebe the change
Als we allemaal elke dag een klein beetje liever zijn voor elkaar en voor onszelf. Als we elke dag een knuffel geven aan iemand die het nodig heeft, een luisterend oor bieden aan iemand die z’n verhaal kwijt wil, eten delen met iemand die minder goed bedeeld is, zonder specifieke reden liefde sturen naar onze vrienden en familie, de hond uitlaten van de buurvrouw, een praatje maken met die stille collega, in de ogen kijken van de dame bij de kassa, hallo zeggen tegen de dakloze uit de buurt, ieder ander accepteren en waarderen zoals diegene is, goed voor onszelf zorgen, compassie hebben en onze dankbaarheid uitspreken naar elkaar, dan zou de wereld er toch een stukje mooier uit kunnen gaan zien.

Ben je op zoek naar een Personal Coach die werkt vanuit het BTC & Challenge day gedachtegoed neem dan contact met mij op. Wil je meer informatie over de trainingen, over als je me echt zou kennen, neem dan direct contact met Be the Change Nederland op.

Voor meer inspirerende filmpjes van onder andere Challenge day kijk bekijk mijn Youtube playlist