Amsterdamse Leeuw - Training en Coaching

Challenge day

Challenge day

Als je me echt zou kennen…, dan zou je weten dat ik mij sinds 2014 vol enthousiasme en overgave inzet voor stichting Challenge day Nederland. Eerst als vrijwilliger tijdens Challenge Days en in 2016 als team member op kantoor.

Challenge Day bewijst in Amerika al meer dan 25 jaar dat het een krachtig verschil kan maken in het leven van jongeren en sinds 2011 ook in Nederland.

Challenge day Wendy Erhardt

Het is onder andere bekend van het programma ‘Over de Streep’ met Arie Boomsma. Challenge Day is een dag vol emotie waarin er onderling meer bewustzijn wordt gecreëerd, meer respect ontstaat, vriendschappen worden beklonken of versterkt en ruzies worden bijgelegd. Het is een dag waarin jongeren de kans krijgen elkaar echt te leren kennen, om te ontdekken wie zij zelf en de andere deelnemers werkelijk zijn.

Tijdens deze workshop gaan de jongeren actief aan de gang met:

Over de streep - Challenge Day

* Bewustwording van eigen gedrag en emoties.
* Meer begrip voor het gedrag en de emoties van anderen.
* Respect naar jezelf en anderen.

Zij gaan aan de slag met aangeleerde gewoontes en stappen voor 1 dag uit de comfortzone. De jongeren krijgen de kans om zichzelf te uiten en kanten te delen die ze normaal gesproken verborgen houden. Door met elkaar te delen ontstaat er een completer beeld over de ander en wat diegene heeft meegemaakt in zijn of haar leven.

Wil je meer weten over Challenge Day Nederland? Afleveringen van Over de streep bekijken? of wil je een challenge day bij jou op school? dan verwijs ik je graag door naar Challenge day Nederland