Amsterdamse Leeuw - Training en Coaching

Links

Elaine Aron – HSP inspiratie
Elaine Aron is de grondlegster van het begrip HSP in de Jaren 90 en heeft veel belangrijk onderzoek hiernaar gedaan en voor mij onmisbare boeken geschreven. Tevens heeft zij een film over hoogsensitiviteit gemaakt; Sensitive the movie, voor elke HSP’er een must om te bekijken!

The Power of the Heart – HSP inspiratie film
Een inspirerende en levens veranderende film over de verbluffende kracht en intelligentie van het hart. Leer te luisteren naar je hart en volg je intuïtie.

Nieuwetijdskind – HSP inspiratie
Een prachtige website met artikelen van verschillende auteurs over onder andere hoog gevoeligheid, kinderen en spiritualiteit.

Mark de Waard – Praktijk voor lichaamsbewuste psychotherapie
Op 22 juni 2017 ben ik getrouwd met Mark. Mark is lichaamsgericht therapeut en gespecialiseerd in emotional release work, het verbinden van hoofd, hart en lijf, mannenwerk en wandelcoaching.

Barbara Veldt – Wij zijn Raak
Barbara Veldt is psycholoog en relatietherapeut. Zij leert mij veel over o.a. hechting en liefde in relaties en is voor mij zowel een inspirator als leraar. Door haar ben ik opnieuw bewust geworden van mijn hoog sensitiviteit, wat een belangrijk moment in mijn leven is geweest. Met haar mag ik samenwerken in Raak in Leven en Liefde.

Sacha Entius – Shine Brightly
Alweer heel wat jaren geleden heb ik voor het eerst danskracht cursussen bij Sacha Entius gevolgd. Zij was de eerste die mij in contact bracht met lichaamswerk en het verwerken van emoties hiermee. Zij heeft mij geleerd om minder te denken en meer te voelen. Nu mag ik samenwerken met Sacha in Raak in Leven en Liefde.

Marielle Diemel – De mineralenwinkel
Marielle Diemel is spiritueel healer & coach en runt met hart en ziel haar mineralenwinkel. Zij heeft mij in contact gebracht met de energie van stenen & mineralen en is hiermee één van mijn liefste en belangrijkste spirituele gidsen.

Cil van den Brink – Systeemtherapeut
Een groot deel van mijn leven ben ik verslaafd geweest. Verslaafd aan eten, waarmee ik emotie en gevoel probeerde weg te drukken. Cil van den Brink was mijn psycholoog tijdens deze reis van het ontdekken en verwerken van mijn emoties. Door zijn systeemtherapie in te zetten voor mijn verslavingsbehandeling heb ik veel geleerd. Ik ben hem zeer dankbaar dat hij hierin voor mij een leraar was.

Justin Peach – Reiki master
Bij Justin Peach heb ik mijn Reiki 1 en Reiki 2 cursus gedaan en certificaten behaald. Justin is een spiritueel leader die zijn cursussen op een duidelijke en down to earth manier begeleidt.

Yvette Feld – Feldkracht
Yvette Feld is een goede vriendin, die mij mede de kunst van het vragen leren stellen heeft geleerd. Zij weet snel het juiste punt, waar de pijn of de energie zit, te raken, zodat je weet waar je mee aan de slag moet. Zowel als coach voor haar vrienden, als manager voor haar personeel of als freelancer in de projecten waarvoor zij werkt.

Sharona Lautoe – Soul mama
Soms kom je mensen tegen in je leven waar je in eerste instantie niet van weet waarom ze in je leven zijn, maar je voelt dat er iets tussen jullie is. Langzaamaan merk je dat er verbinding ontstaat en dat er in de toekomst nog iets groters staat te gebeuren. Sharona Lautoe is soulcoach, auteur en spiritueel leader.

Rob Koning – Adem coach
Rob Koning komt net als ik uit de event & horeca business in Amsterdam. Ook hij heeft deze mooie maar commerciële wereld de rug toegekeerd om zijn droom te gaan leven. Als trainer en coach werkt hij met de kracht van ademhaling, transformational breath.

Tijn Touber – Kristijn
De rust die Tijn Touber, de eerste keer dat ik hem ontmoette, uitstraalde en de manier waarop hij verbinding met mensen legt deed mij direct al zijn boeken lezen. Nog steeds als ik even een oppepper nodig heb, lees ik zijn boek ‘Spoedcursus Verlichting’. Een boek over het volgen van je hart en het leven van je droom, ook al weet je soms nog niet dat het je droom is.

Brene Brown – Auteur
De tedtalk over de kracht van kwetsbaarheid van de Amerikaanse Professor Brene Brown heeft mij vele inzichten verschaft, waarna ik al haar boeken heb verslonden.