Amsterdamse Leeuw - Training en Coaching

Links

Elaine Aron – HSP inspiratie
Elaine Aron is de grondlegster van het begrip HSP in de Jaren 90 en heeft veel belangrijk onderzoek hiernaar gedaan en voor mij onmisbare boeken geschreven. Tevens heeft zij een film over hoogsensitiviteit gemaakt; Sensitive the movie, voor elke HSP’er een must om te bekijken!

Mark de Waard – Praktijk voor lichaamsbewuste psychotherapie
Op 22 juni 2017 ben ik getrouwd met Mark. Mark is lichaamsgericht therapeut en gespecialiseerd in emotional release work, het verbinden van hoofd, hart en lijf, mannenwerk en wandelcoaching. Samen geven wij relatiesessies en workshops woedewerk.

Barbara VeldtBarbara is psycholoog en (EFT) relatietherapeut. Zij leert mij veel over o.a. hechting en liefde in relaties en is voor mij zowel een inspirator, een leraar en vriendin. Door haar ben ik opnieuw bewust geworden van mijn hoog sensitiviteit, wat een belangrijk moment in mijn leven is geweest. Zo nu en dan werk ik met haar samen in de organisatie van haar workshops.

Hylke Bonnema – Hylke is mijn leraar systemisch werk, familieopstellingen. Bij hem heb ik in verscheidene cursussen, een jaaropleiding en verdiepingssessies het vak van opsteller geleerd. Het nieuwe opstellen, past mij volledig.

Stefanie Bussing – Stefanie is gespecialiseerd in het begeleiden van opstellingen in relatie tot ziekte en gezondheidsvragen en het blootleggen van het zielvolle perspectief daarbinnen. Na enkele sessies privé bij haar te hebben gevolgd heb ik de opleiding Systemisch lichaamswerk & Ziekteopstellingen gedaan.

Arianne van Galen – Arianne is mijn gids in tovervloed, verschillende trainingen en sessies met haar hebben mij herinnerd aan mijn spirituele gaven, aan mijn eigen gids zijn, aan het volgen van mijn buik, de natuur en de maan en het luisteren naar mijn helpers.

Sacha Entius – Sacha is inspiratiecoach, trainer en auteur.
Alweer heel wat jaren geleden heb ik danskracht cursussen bij Sacha Entius gevolgd. Zij was de eerste die mij in contact bracht met lichaamswerk en het verwerken van emoties hiermee. Zij heeft mij geleerd om minder te denken en meer te voelen. 

Mariëlle DiemelMariëlle is spiritueel healer, coach & massagetherapeut en runt met hart en ziel haar praktijk. Zij heeft mij in contact gebracht met de energie van stenen & mineralen en is hiermee één van mijn liefste en belangrijkste spirituele gidsen. Haar magische massages zijn geweldig!

Louise Schnabel – Louise is o.a. (kinder)Coach mede gespecialiseerd in hoog gevoeligheid. Samen met Louise organiseer ik trainingen op het gebied van HSP, o.a. voor ouders van hoog sensitieve kinderen.

Rob KoningRob Koning komt net als ik uit de Amsterdamse evenementenwereld. Ook hij heeft deze mooie maar commerciële wereld de rug toegekeerd om zijn droom te gaan leven. Als trainer en coach werkt hij met de kracht van ademhaling, transformational breath.

Brene Brown – Auteur
De tedtalk over de kracht van kwetsbaarheid van de Amerikaanse Professor Brene Brown heeft mij vele inzichten verschaft, waarna ik haar boeken heb verslonden.

The Power of the Heart – HSP inspiratie film
Een inspirerende en levens veranderende film over de verbluffende kracht en intelligentie van het hart. Leer te luisteren naar je hart en volg je intuïtie.

Nieuwetijdskind – HSP inspiratie
Een prachtige website met artikelen van verschillende auteurs over onder andere hoog gevoeligheid, kinderen en spiritualiteit.