Notice, Choose, Act & Celebrate!

Als Je Me Echt Zou Kennen…. dan zou je weten dat ik de afgelopen jaren mijn leven volledig omgegooid heb.

Drie jaar geleden was ik eigenaar van een succesvol evenementenbureau, had ik al 13 jaar een relatie en woonde ik in een heel groot huis.

Twee jaar geleden was ons bedrijf verkocht, mijn relatie geëindigd, woonde ik op een volkstuinencomplex en was ik volledig overspannen.

Anderhalf jaar geleden was ik er bijna weer bovenop, opleiding afgerond, huisje van een vriendin gehuurd en dolverliefd op een man die woonachtig was in het buitenland.

Ik ging in therapie, op vakantie met mijn broertje, vond mijn weg naar de Be The Change trainingen, was aanwezig bij Challenge Days, leerde heel veel mooie nieuwe mensen kennen, ging samenwerken met prachtige dames in ‘Raak in Leven en Liefde’, leerde echte vrienden kennen, ontdekte de kracht van mijn hooggevoeligheid, deed nog meer trainingen en cursussen en vierde mijn leven & successen tijdens de BTC vrouwenretraite en de LTC (living the change) training.

Vandaag vier ik dat de website van mijn eigen coaching praktijk eindelijk online is, en dat ik op 1 september, na bijna 3 jaar verandering, weer heerlijk voor mezelf ga werken.


Notice, Choose, Act & Celebrate!
Notice, Choose, Act & Celebrate