Online en e-mail sessies

 

Ik bied ook online consults en coaching met e-mail of chatsessies. Dus heb je voorlopig geen tijd of mogelijkheid om af te spreken voor een sessie?

Online en e-mail consults

Ik bied ook online consults en coaching met e-mail of chatsessies. Dus heb je voorlopig geen tijd of mogelijkheid om af te spreken voor een sessie? Ben je ziek of kun je om andere reden de deur niet uit? Woon je (te) ver weg? Wil je anoniem blijven? Wil je even sparren voordat je echt aan de slag gaat? Heb je een vraag voor iemand anders of wil je weten hoe je iemand anders kunt helpen? Vind je het gewoon eng om meteen persoonlijk in gesprek te gaan? Of is er een andere reden waarom je niet persoonlijk in gesprek zou kunnen of willen?

Dan gaan we aan de slag met e-mailconsults of chatsessies om toch in contact met elkaar te kunnen komen. Heb je een paar korte vragen, dan kunnen we bijvoorbeeld een chatsessie van ca. 45 minuten inplannen. Wil je uitgebreidere informatie of wil je wat langer na kunnen denken over je antwoord dan raad ik je aan om de mogelijkheid van een e-mailconsult te overwegen. Beide opties zijn een stukje goedkoper dan een persoonlijke sessie. Als je interesse hebt, mail mij dan met wat meer informatie over jezelf en je vraag of thema. Ik reken uiteraard geen kosten voor een eerste aanvraag/bericht.

Be the change you wish to see in the world – Ghandi

Wat kan ik voor je doen?

Coaching is voor mij iemand helpen om zichzelf te helpen. We hebben allemaal wel eens wat ondersteuning nodig; iemand die naar je luistert en jou naar jezelf laat luisteren, je een spiegel voor houdt of gewoonweg jou even een duwtje in de rug geeft. Als coach & counselor kan ik je helpen om een stap verder te komen door coaching. Leer meer over:

  • HSP coaching
  • Relatie therapie
  • Persoonlijke coaching
  • Misofonie therapie
  • Systemisch werk
  • Familieopstellingen

Ben ik jouw coach?

En als het mag, ben ik jouw coach. Ik kan je helpen om jezelf te helpen, om je persoonlijk en/of professioneel te ontwikkelen. Ik beheers de kunst van het vragen stellen en kan je begeleiden bij jouw levensvragen, persoonlijke ontwikkeling, relatie en werk uitdagingen. Voor als je je dromen en doelen wilt realiseren, je leven op de fijnste manier wil leven, maar even niet meer weet hoe.

Ik begeleid met aandacht voor zingeving en resultaat, dat ervoor zorgt dat je in beweging komt en de juiste weg weer weet te vinden. Door te luisteren, te vragen, te voelen, te weten en te zien (vanuit opleiding en intuïtie), kan ik je begeleiden en helpen om jezelf te ontwikkelen.

Wendy Erhardt - de Waard

Praktijkadres:
Gerda Brautigamstraat 25
1067 TR Amsterdam-West

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Amsterdamse Leeuw
Facebook – Dubbelwaard
YoutubeAmsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl