Amsterdamse Leeuw - Training en Coaching

Opleiding & werkwijze

Over mij Amsterdamse Leeuw

Opleiding
Na mijn hbo management opleiding heb ik aanvullende management- en leiderschapstrainingen gedaan. Een cursus persoonlijk leiderschap zo’n 15 jaar geleden triggerde mij om mijzelf verder te ontwikkelen en uit te zoeken waar mijn passie ligt. Met liefde heb ik dan ook een post-hbo-opleiding tot allround coach/counselor gedaan en daarnaast vele aanvullende en verdiepende cursussen, trainingen en workshops gevolgd. Waaronder de opleiding tot relatiecoach, coachen bij HSP, coachen bij hoogbegaafdheid, familieopstellingen, systemisch coachen, organisatieopstellingen, emotioneel lichaamswerk, schaduw werk, emotie en woedewerk, systemisch lichaamswerk en ziekteopstellingen, cursussen rondom spiritualiteit, de kracht van de maan, de seizoenen, de vrouwelijke cyclus, EFT relatie therapie (emotionally focused therapy), soulcollage en daarnaast nog heel veel boekenstudie.

Werkwijze
We starten een traject met een intakegesprek. In dit gesprek wil ik graag weten wat jouw vraag is en waar ik je mee kan helpen. Samen besluiten we dan of we sessies gaan doen. In sommige gevallen zijn drie sessies voldoende, maar vaak gaan we tijdens het proces verder de diepte in, en zijn er meer sessies nodig om jou weer op je pad te krijgen. Tijdens de sessies gaan we in gesprek, stel ik je vragen, werk ik met opstellingen, luister ik naar je en komen we tot inzichten. Maar kan ik je ook opdrachten en ‘huiswerk’ geven om je verder te begeleiden.
Ook als je geen specifieke vraag hebt, maar bijvoorbeeld op zoek bent naar meer inzicht in jouw hoogsensitiviteit of alleen weet dat je ergens vastloopt, maar niet precies een vraag hebt dan kan ik je daarin begeleiden.

Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?