Amsterdamse Leeuw - Training en Coaching

Opleiding & werkwijze

Over mij Amsterdamse Leeuw

Opleiding
Na mijn hbo management opleiding heb ik aanvullende management- en leiderschapstrainingen gedaan. De cursus persoonlijk leiderschap enkele jaren geleden triggerde mij om mijzelf verder te ontwikkelen en uit te zoeken waar mijn passie ligt. Met liefde heb ik dan ook een post-hbo-opleiding tot allround coach/counselor gedaan en daarnaast vele aanvullende cursussen, trainingen en workshops binnen dit werkveld gevolgd. Waaronder de opleiding tot relatiecoach, coachen bij hsp en coachen bij hoogbegaafdheid. En ben ik sinds 2017 systemisch opsteller (familieopstellingen).

Familieopstellingen en systemisch werk
In 2016/2017 heb ik verschillende cursussen en de jaaropleiding familie en organisatieopstellingen gevolgd aan de academie voor opstellingen bij Hylke Bonnema. Je kunt bij mij dus tevens terecht voor (familie)opstellingen, deze kunnen we 1 op 1 doen door middel van een tafelopstelling of middels het werken met vloerankers, en tevens is het mogelijk om een opstelling in een groep met echte representanten te doen. 

Werkwijze
We starten een coachingstraject met een intakegesprek. In dit gesprek wil ik graag ontdekken wat jouw vraag is en waar ik je mee kan helpen. Samen besluiten we dan of we een traject in gaan. Het traject bestaat uit een aantal sessies waarin we op zoek gaan naar het antwoord op jouw vraag. In sommige gevallen zijn twee sessies voldoende, maar meestal gaan we uit van een gemiddelde van zo’n zes gesprekken. Afhankelijk van je coachvraag of het thema waar je aan wilt werken kunnen we na een evaluatiegesprek een vervolgtraject ingaan. Tijdens de sessies gaan we in gesprek, stel ik je vragen, maar zal ik je ook opdrachten geven en je hierbij begeleiden om tot nieuwe inzichten te komen.
Als je geen specifieke vraag hebt, en vooral op zoek bent naar meer inzicht in jouw hoogsensitiviteit en hier meer zelfonderzoek naar wilt doen dan help ik je daarbij graag. Samen kunnen we komen tot een dieper inzicht en ‘oplossingen’ vinden voor de prikkels waar je het meeste last van hebt.

Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?