Amsterdamse Leeuw - Training en Coaching

Wendy

Amsterdamse Leeuw Coaching Amsterdamse Leeuw
Als leeuw in augustus geboren en getogen in Amsterdam. Amsterdamse Leeuw. Toen ik besloot om het roer om te gooien en als coach te gaan werken, kwam deze naam direct bij mij naar boven. Ik ben Amsterdamse Leeuw. Een krachtige, maar soms ook een heerlijk luie, en zeer gevoelige leider, die vertrouwt op een combinatie van kennis en intuïtie.

Ik ben getrouwd met Mark de Waard en moeder van Lena (2017) en Kasper (2019). Samen wonen we in Amsterdam West alwaar we onze praktijk op de bovenste verdieping van ons huis hebben gevestigd. Sinds 2018 hebben wij onze beider praktijken tot één gemaakt, DubbelWaard.

Top Tours & Events
In de tien jaar voordat ik besloot mijn droom na te jagen en te beginnen met een opleiding tot counselor/coach, was ik eigenaar van een evenementenbureau in Amsterdam. Een prachtig bedrijf dat ik heb bedacht, opgericht, ontwikkeld, groot gebracht en uiteindelijk verkocht. Een heel mooie leerzame periode in mijn leven, maar na bijna 10 jaar was het klaar. De wereld van meer dan fulltime werken, commercieel denken, personeel en freelancers begeleiden en altijd maar verantwoording hebben voor het bedrijf overspoelde voor mij het plezier van het organiseren van prachtige events, samenwerken met mooie mensen en het mogen werken in het prachtige Amsterdam. Het was tijd voor iets anders en eindelijk weer eens tijd voor mijzelf.

Coach, Trainer en Familieopsteller
Nadat ik mijn eerste coach/counselor opleiding had afgerond, ben ik rustig aan begonnen met coachen. Daarnaast heb ik vele trainingen, aanvullende cursussen en opleidingen gedaan om mijn kennis uit te breiden en tevens te zoeken naar waar mijn precieze weg ligt. Uiteindelijk heb ik dat gevonden in het begeleiden van o.a. hoog sensitieve personen. En naast het 1 op 1 coachen ook het geven van workshops en trainingen op het gebied van HSP, lichaamswerk & emoties. Tevens geef ik relatie sessies samen met Mark de Waard (lichaamsgericht therapeut) en heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in systemisch werk (familieopstellingen, relatieopstellingen, organisatieopstellingen en systemisch lichaamswerk en ziekteopstellingen).

Mijn hooggevoeligheid……