Praktische informatie

Amsterdamse Leeuw biedt systemische coaching, familieopstellingen,
relatietherapie, misofonie therapie, (systemisch) lichaamswerk,
HSP coaching, polyvagaal therapie, BRTT&TRB, woedewerk en trauma begeleiding.

 

Tarieven

Kennismaking gesprek 45 minuten - telefonisch of live - Kosteloos*

Individuele sessie - 75 minuten - 95 euro
Relatiesessie** - 75 minuten - 135 euro
Individuele familieopstelling - 90 minuten - 110 euro
IoPT opstelling - 90 minuten - 110 euro
Systemisch lichaamswerk sessie/opstelling - 90 minuten - 110 euro

BRTT® en/of TRB® (Lichaamsgerichte trauma & stress release)
Individuele sessie (BRTT of TRB) - 90 minuten - 110 euro
Individuele sessie (BRTT & TRB) - 180 minuten - 175 euro
Groep sessie (BRTT & TRB) - 180 minuten - 125 euro (Max. 4 personen, 2 begeleiders)

Trajecten
Systemisch coaching traject - 370 euro
HSP coaching traject - 370 euro
Polyvagaal therapie traject - 370 euro
Misofonie therapie traject - tarief op aanvraag

Systemisch relatie traject** - tarief op aanvraag
Therapiegroep traject **- tarief op aanvraag

Woede & Emotional release dagworkshop - 145 euro
Vraagsteller live familieopstelling - 125 euro
Representant live familieopstelling - 33 euro (dag) 22 euro (avond)

*Aan het intake/kennismaking gesprek (ter kennismaking, informatie en oriëntatie) zijn geen kosten verbonden, tenzij er binnen 6 weken na het gesprek geen sessie of traject behandeling volgt. In dat geval wordt het intakegesprek als een adviesgesprek beschouwd en zijn de kosten 50 euro.

**Dubbelsessie samen met mijn man Mark de Waard, lichaamsgericht therapeut.

Tarieven zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor bedrijven.
Je ontvangt een factuur na de sessie die je binnen 14 dagen betaald.
Tarieven voor avond en weekend sessies worden verhoogd met 15 euro per sessie.
Sessies die je langer dan 48 uur van tevoren annuleert of verplaatst, breng ik niet in rekening. Sessies die binnen deze 48 uur worden afgezegd worden wel in rekening gebracht.

 

Vergoeding

Coaching wordt niet vergoed door je zorgverzekering. Privé kunnen in sommige gevallen de kosten voor coaching worden opgegeven bij de belasting als scholingskosten. De coaching moet dan wel gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling of opleiding ten behoeve van je (toekomstige) werk. Je kunt dit navragen bij je belastingadviseur.

Werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang in van persoonlijke ontwikkeling. Je kunt eens nagaan bij je manager of HR-afdeling of er een opleidingsbudget, duurzaam inzetbaarheid budget of een algemeen budget voor coaching is.

Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten/scholingskosten.

Soms zijn er ook mogelijkheden om coaching vergoed te krijgen via een arbeidsongeschiktheidsverzekering of zelfs via het UWV. Zaak is dan wel dat je het coaching traject gebruikt in je ontwikkeling om weer aan het werk te gaan.

 

 

Praktijk DubbelWaard oktober 2023

Trajecten

Systemisch coaching traject
In dit traject beginnen we met een uitgebreide intake sessie om jouw vraag, patroon, belemmering, emotie, etc. duidelijk te krijgen. Een volgende sessie duiken we dieper het (familie)systeem in met een wat grotere opstelling. Dit kan met poppetjes op tafel, met vloerankers in de ruimte, een sessie via het lijf, of welke manier er dan ook past. Dat wat er in de opstelling zichtbaar wordt zullen we in de twee sessies daarna verder onderzoeken en aangaan. Dit traject bestaat in totaal uit 4 sessies en een korte telefonische of live kennismaking. De sessies zullen ongeveer 1x per 2 a 3 weken plaatsvinden.

Wil je na deze sessies nog meer verdiepen of juist andere vraagstukken oppakken dan kunnen we er nog een aanvullende traject of losse sessies aan vast plakken en/of je kunt tijdens een live opstellingen dag jouw vraag inbrengen voor een grote opstelling met échte representanten.

HSP coaching - Herkennen, erkennen en verkennen - traject
Bestaande uit een telefonische intake en vier live sessies van zo'n 75 minuten, waarin we aan de slag gaan met het herkennen, erkennen en verkennen van jouw hoog gevoeligheid. De sessies zullen ongeveer 1x per 2 a 3 weken plaatsvinden en het huiswerk ca 15/30 minuten per dag in beslag nemen. Na deze begeleiding weet je o.a. wat HSP is, van welke prikkels je het meeste 'last' hebt, hoe je hier beter mee om kunt gaan, waar jouw gevoeligheid zit en waar jouw hoog sensitieve kracht ligt!

Wil je hierna verder de diepte in, of bepaalde patronen en overtuigingen aanpakken dan kunnen we er nog een traject of losse sessies aan vast plakken.

Polyvagaal therapie traject
In deze sessies gaan we uitvinden hoe het met jouw autonome zenuwstelsel is. In welke staat ben jij het meest? Kun je je emoties goed reguleren? Ben je veilig, vrij en in verbinding? Ben je vooral in actie en hard aan het werk? Of zit je zo laag dat leven meer overleven is geworden?
In 4 sessies maken we de balans op, kijken we naar hoe je je systeem en emoties beter kunt reguleren en hoe je meer rust kunt ervaren in je lijf en leven.
De sessies zullen ongeveer 1x per 2 a 3 weken plaatsvinden en het huiswerk ca 15/30 minuten per dag in beslag nemen.
Wil je hierna verder met lichaamsgerichte oefeningen aan de hand van de polyvagaal therapie, of juist bepaalde patronen en overtuigingen systemisch aanpakken dan kunnen we er nog een traject of losse sessies aan vast plakken.

Misofonie therapie traject
De misofonie therapie is een traject bestaande uit een kennismaking plus 8 sessies van 75 minuten, waarvan 1 a 2 sessies met partner/kind/naaste, en daarnaast huiswerkopdrachten. De sessies zullen ongeveer 1x per 2 a 3 weken plaatsvinden en het huiswerk/oefeningen circa 30 minuten per dag in beslag nemen. Tussendoor ben ik per mail en app bereikbaar voor vragen en steun.

Systemisch relatie traject
5 sessies en 1 grote opstelling tijdens een live opstellingen dag. Voor meer informatie zie pagina relatietherapie

 

'Ik heb van Wendy veel geleerd over het voelen en luisteren naar je emoties en lichaam en dat ik van daaruit mag leiden en handelen.'

Online/telefonische consults

Mijn voorkeur is altijd om sessies live te laten plaatsvinden, mocht dat echt niet kunnen dan biedt ik een aantal online/telefonische opties.
Dus heb je voorlopig geen tijd of mogelijkheid om af te spreken voor een sessie? Ben je ziek of kun je om andere reden de deur niet uit? Woon je te ver weg? Wil je anoniem blijven? Wil je even sparren voordat je echt aan de slag gaat? Heb je een vraag voor iemand anders of wil je weten hoe je iemand anders kunt helpen? Of is er een andere reden waarom je niet persoonlijk in gesprek zou kunnen of willen?

Dan gaan we aan de slag online of telefonisch om toch in contact met elkaar te kunnen komen. Heb je een paar korte vragen, dan kunnen we bijvoorbeeld een online beeld of chatsessie inplannen. Wil je uitgebreidere informatie of wil je wat langer na kunnen denken over je antwoord dan raad ik je aan om de mogelijkheid van een e-mailconsult te overwegen. Als je interesse hebt, mail mij dan met wat meer informatie over jezelf en je vraag of thema. Ik reken uiteraard geen kosten voor een eerste aanvraag/bericht.

Tarieven:
Online of telefonische sessie - 60 minuten - 75 euro
E-mailconsult - 3 e-mails - 95 euro
Chatsessie - 45 minuten - 55 euro

pexels-karolina-grabowska-4467735

Opleiding en accreditatie

2014 - De ALBA beroepsopleiding Coach/Counselor Practitioner is EMCC EQA Practitioner geaccrediteerd (internationale erkenning) en is getoetst en erkend door Stichting Post-HBO, CEDEO en NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches).

2015 - De CIVAS opleiding Relatiecoach, Coachen bij HSP en Coachen bij hoogbegaafdheid zijn erkend door VBAG (vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijzen), BATC (belangen organisatie therapeut en consument), KTNO (kwaliteit en toetsing natuurgerichte opleidingen) en NRTO (Nederlandse raad voor training en opleiding).

2016/2018 - De opleiding Familie- en Organisatieopstellingen bij Hylke Bonnema, academie voor opstellingen, is geaccrediteerd door de KTNO en NOBCO.

2023 - De masterclasses IoPT - Ien van der Pol & Sylvia Monten - is geaccrediteerd door de NOBCO.

2022/2023 - De opleiding BRTT®&TRB® - Inner Journey - is CRKBO geregistreerd.

2023 - De training Polyvagaal Theorie in Therapie begeleidt door Deb Dana in opdracht van Uitgeverij Mens - is o.a. geaccrediteerd door het NIP.

 

Bank: NL20 INGB 0007 0237 21 tnv DubbelWaard
KVK: 70759227

Algemene Voorwaarden - Amsterdamse Leeuw Coaching

 

Wendy de Waard - Erhardt

Praktijk DubbelWaard
Dillenburg 16
1165 HN Halfweg

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Dubbelwaard
Instagram - WendyAmsterdam
Youtube
Amsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl