Praktische informatie

Amsterdamse Leeuw biedt coaching, HSP trajecten,
relatietherapie, misofonie coaching, systemisch werk,
familieopstellingen, woedewerk en begeleiding in
persoonlijke vraagstukken en ontwikkeling.

 

Tarieven

Kennismaking gesprek 30/45 minuten - telefonisch of live - Kosteloos*

Persoonlijke sessie - 75 minuten - 85 euro
Relatiesessie** - 75 minuten - 125 euro
Individuele familieopstelling los - 120 minuten - 125 euro

Systemisch coaching traject - 350 euro
HSP coaching traject - 325 euro
Misofonie therapie traject - 795 euro
Systemisch relatie traject** - 895 euro

 

*Aan het intake/kennismaking gesprek (ter kennismaking, informatie en oriëntatie) zijn geen kosten verbonden, tenzij er binnen 6 weken na het gesprek geen sessie of traject behandeling volgt. In dat geval wordt het intakegesprek als een adviesgesprek beschouwd en zijn de kosten 45 euro.

**Dubbelsessie samen met mijn man Mark de Waard, lichaamsgericht therapeut.

Tarieven zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor bedrijven.
Je ontvangt een factuur na de sessie die je binnen 14 dagen betaald.
Tarieven voor avond en weekend sessies worden verhoogd met 15 euro per sessie.
Sessies die je langer dan 36 uur van tevoren annuleert of verplaatst, breng ik niet in rekening.

 

Vergoeding

Coaching wordt niet vergoed door je zorgverzekering. Privé kunnen in de meeste gevallen de kosten voor coaching worden opgegeven bij de belasting als scholingskosten. De coaching moet dan wel gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling of opleiding ten behoeve van je (toekomstige) werk. Je kunt dit navragen bij je belastingadviseur.

Werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang in van persoonlijke ontwikkeling. Je kunt eens nagaan bij je manager of HR-afdeling of er een opleidingsbudget, duurzaam inzetbaarheid budget of een algemeen budget voor coaching is.

Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Soms zijn er ook mogelijkheden om coaching vergoed te krijgen via een arbeidsongeschiktheidsverzekering of zelfs via het UWV. Zaak is dan wel dat je het coaching traject gebruikt in je ontwikkeling om weer aan het werk te gaan.

 

 

praktijkruimte

Trajecten

Systemisch coaching traject
In dit traject beginnen we met een uitgebreide intake sessie om jouw vraag, patroon, belemmering, emotie, etc. duidelijk te krijgen. Een volgende sessie zal iets langer duren en duiken we dieper het (familie)systeem in met een wat grotere opstelling. Dit kan met poppetjes op tafel, met vloerankers in de ruimte, een sessie via het lijf, of welke manier er dan ook past. Dat wat er in de opstelling zichtbaar wordt zullen we in de twee sessies daarna verder onderzoeken en aangaan. Dit traject bestaat in totaal uit 4 sessies de één iets langer, de ander iets korter en een korte telefonische of live kennismaking. De sessies zullen ongeveer 1x per 2 weken plaatsvinden.
Wil je na deze sessies nog meer verdiepen of juist andere vraagstukken oppakken dan kunnen we er nog een aanvullende traject of losse sessies aan vast plakken.


HSP coaching - Herkennen, erkennen en verkennen - traject
Bestaande uit een telefonische intake en vier live sessies van zo'n 75 minuten, waarin we aan de slag gaan met het herkennen, erkennen en verkennen van jouw hoog gevoeligheid. De sessies zullen ongeveer 1x per 2 weken plaatsvinden en het huiswerk ca 15/30 minuten per dag in beslag nemen. Na deze begeleiding weet je o.a. wat HSP is, van welke prikkels je het meeste 'last' hebt, hoe je hier beter mee om kunt gaan, waar jouw gevoeligheid zit en waar jouw hoog sensitieve kracht ligt!
Wil je hierna verder de diepte in, of bepaalde patronen en overtuigingen aanpakken dan kunnen we er nog een traject of losse sessies aan vast plakken.


Misofonie therapie traject

De misofonie therapie is een traject bestaande uit een kennismaking plus 8 sessies van 75-90 minuten, waarvan 1 a 2 sessies met partner/kind/naaste, en daarnaast huiswerkopdrachten. De sessies zullen ongeveer 1x per 2 weken plaatsvinden en het huiswerk/oefeningen circa 30 minuten per dag in beslag nemen. Tussendoor ben ik per mail en app bereikbaar voor vragen en steun.

 

Online & Voorwaarden

Online consults

Mijn voorkeur is altijd om sessies live te laten plaatsvinden, mocht dat echt niet kunnen dan biedt ik een aantal online opties.
Dus heb je voorlopig geen tijd of mogelijkheid om af te spreken voor een sessie? Ben je ziek of kun je om andere reden de deur niet uit? Woon je te ver weg? Wil je anoniem blijven? Wil je even sparren voordat je echt aan de slag gaat? Heb je een vraag voor iemand anders of wil je weten hoe je iemand anders kunt helpen? Of is er een andere reden waarom je niet persoonlijk in gesprek zou kunnen of willen?

Dan gaan we aan de slag online om toch in contact met elkaar te kunnen komen. Heb je een paar korte vragen, dan kunnen we bijvoorbeeld een online beeld of chatsessie inplannen. Wil je uitgebreidere informatie of wil je wat langer na kunnen denken over je antwoord dan raad ik je aan om de mogelijkheid van een e-mailconsult te overwegen. Als je interesse hebt, mail mij dan met wat meer informatie over jezelf en je vraag of thema. Ik reken uiteraard geen kosten voor een eerste aanvraag/bericht.

Tarieven:
Online sessie - 60 minuten - 65 euro
E-mailconsult - 3 e-mails - 85 euro
Chatsessie - 45 minuten - 50 euro

pexels-karolina-grabowska-4467735

Opleiding en accreditatie

De ALBA beroepsopleiding Coach/Counselor Practitioner is EMCC EQA Practitioner geaccrediteerd (internationale erkenning) en is getoetst en erkend door Stichting Post-HBO, CEDEO en NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches).

De CIVAS opleiding Relatiecoach, Coachen bij HSP en Coachen bij hoogbegaafdheid zijn erkend door VBAG (vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijzen), BATC (belangen organisatie therapeut en consument), KTNO (kwaliteit en toetsing natuurgerichte opleidingen) en NRTO (Nederlandse raad voor training en opleiding).

De opleiding Familie- en Organisatieopstellingen bij Hylke Bonnema is geaccrediteerd door de KTNO en NOBCO.

Bank: NL20 INGB 0007 0237 21 tnv DubbelWaard
KVK: 70759227

Algemene Voorwaarden - Amsterdamse Leeuw Coaching

 

Wendy Erhardt - de Waard

Praktijkadres:
Gerda Brautigamstraat 25
1067 TR Amsterdam-West

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Amsterdamse Leeuw
Facebook – Dubbelwaard
YoutubeAmsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl