Sessies

Systemische coaching, Familieopstellingen, Trauma opstellingen, Relatietherapie,
HSP specialist, Misofonie therapie, Identiteitsgerichte Psychotrauma Therapie,
Systemisch lichaamswerk & ziekte opstellingen, Polyvagaal therapie,
Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork.

Wat kan ik voor je doen?

Ik kan je helpen om inzicht te krijgen, het te gaan voelen, je bewust ervan te worden, en van daaruit er doorheen te gaan, het te helen, en de komende stappen de juiste kant op te zetten. Inzicht te krijgen in je patronen, belemmeringen, dynamieken die in je spelen, je plek, overtuigingen, overlevingsmechanismes, keuzes, hoofd, uitdagingen, emoties, pijn, trauma, blokkades, (familie) systeem, relaties, ziekte, gevoeligheid, lijf en leven.
Als er ergens iets vast zit, dan kom je niet verder, hoe graag je ook wilt en hoe hard je ook werkt. Samen kijken we naar wat er in de weg staat, wat niet gezien wordt, op welke plek jij staat en eigenlijk hoort te staan, welke trauma's en oude pijn er zijn en naar dat wat je niet meer durft of kunt voelen.
Ik zal naar je luisteren, je hoofd (en lijf!) vragen stellen, je (familie)systeem erbij halen, je een spiegel voorhouden, als het past je (lichaam) in beweging brengen en als nodig een schop onder je kont geven of een stok achter de deur zijn. Naast inzicht krijgen kun je dan gaan verwerken, gaan voelen, op je eigen plek gaan staan en jouw leven weer voor jou laten stromen.

Ik ontmoet je graag.

 

 

Hoe werk ik?

We maken eerst een afspraak voor een telefonische of live kennismaking. Hierin kunnen we elkaar ontmoeten, vertel je mij (een deel) van je verhaal en hoor ik graag wat je vraag, verlangen, intentie of wens is voor het volgen van sessies. Aan de hand hiervan vertel ik je (een deel) van mijn verhaal en wat ik voor je kan betekenen.

Ik mijn werk ben ik coach, therapeut, opsteller, gids, trainer, begeleider, of zoals één van mijn leraren mooi zei 'werkzaam in de begeleidingskunde'. Ik werk systemisch, met familieopstellingen, met gesprekken en vragen, met voelen, met oefeningen, met lichaamsgerichte begeleiding & opstellingen, en met lichaamsgerichte trauma oefeningen (vanuit de TRE & BRTT). En daarin ben ik gespecialiseerd in trauma & oude pijn, identiteit (IoPT), hoog gevoeligheid (HSP & HB), emoties, relaties, misofonie, burn-out & stress (& overprikkeling). En heb ik tevens een bovenmatige kennis van AD(H)D & ASS.

Per cliënt en soms zelfs per sessie stemmen we samen af welke manier van begeleiden voor dat moment het beste past. Ook het aantal sessies bepalen we samen, soms vooraf afgesproken in een vast traject, maar vaker afhankelijk van hoe het met je gaat.

Wendy de Waard - Erhardt

Praktijk DubbelWaard
Dillenburg 16
1165 HN Halfweg

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Dubbelwaard
Instagram - WendyAmsterdam
Youtube
Amsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl