Sessies

Systemische coaching, Familieopstellingen, Trauma opstellingen, Relatietherapie,
HSP specialist, Misofonie therapie, Identiteitsgerichte Psychotrauma Therapie,
Systemisch lichaamswerk & ziekte opstellingen, Body Remembers Trauma Therapy.

Wat kan ik voor je doen?

Ik kan je helpen om het te gaan zien, en voelen, bewust te worden, en van daaruit los te laten. Inzicht te krijgen in je patronen, belemmeringen, je plek, overtuigingen, keuzes, hoofd, uitdagingen, emoties, pijn, trauma, blokkades, (familie) systeem, relaties, ziekte, gevoeligheid, lijf en leven.
Als er ergens iets vast zit, dan kom je niet verder. Samen kijken we naar wat er in de weg staat, wat niet gezien wordt, op welke plek jij staat en eigenlijk hoort te staan, welke trauma's en oude pijn er zijn en naar dat wat je niet meer durft of kunt voelen.
Ik zal naar je luisteren, je vragen stellen, je (familie)systeem erbij halen, je een spiegel voorhouden, (eventueel) je lijf in beweging brengen en als nodig een schop onder je kont geven of een stok achter de deur zijn. Naast inzicht krijgen kun je dan gaan verwerken, gaan voelen, op je eigen plek gaan staan en jouw leven weer laten stromen.

Ik ontmoet je graag.

 

 

Systemische coaching

In mijn sessies werk ik o.a. met (familie)opstellingen. In dit systemische werk, kijken we naar jouw plek in het (familie)systeem. Wat is er in de generaties voor jou allemaal gebeurd? Welke verhalen zijn er bekend en welke niet? Uit wat voor gezin kom je? Hoe ben je opgevoed? Welke normen en waarden heb je meegekregen en welke juist niet? Wellicht heb jij zelfs last van pijn en trauma's van voorouders die dit niet hebben kunnen dragen.

Sta jij op de juiste plek in jouw systeem? of sta je verkeerd en misschien wel op de plek van iemand anders? Sta jij bijvoorbeeld op de goede plek als kind van je ouders, of ben je opgestegen in je systeem en ben jij naast of zelfs boven jouw ouders gaan staan doordat je bijvoorbeeld altijd voor ze hebt moeten zorgen. Op dat moment stroomt het niet meer zoals zou moeten en ben je altijd heel hard aan het werk om het leven voor jou te laten 'werken'.

Welke verstrikkingen en blokkades zijn er bij jou, die ervoor zorgen dat jij niet je eigen plek inneemt en je leven hierdoor niet voldoende voor jou stroomt.
Door deze manier van coachen worden de dynamieken in jouw systeem zichtbaar. Hierdoor zal je ontdekken waar de belemmeringen zitten en waarom je telkens opnieuw vervalt in bepaald gedrag, patronen en overtuigingen, of waarom je soms emoties voelt die niet eens van jou zijn. Je kunt nog zo vaak met je hoofd je patronen geprobeerd hebben te veranderen, als je ze niet bij de bron (in je systeem) aanpakt zullen ze altijd weer hardnekkig terugkomen.

 

 

Wendy Erhardt - de Waard

Praktijkadres:
Gerda Brautigamstraat 25
1067 TR Amsterdam-West

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Amsterdamse Leeuw
Facebook – Dubbelwaard
YoutubeAmsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl