Relatietherapie DubbelWaard

Amsterdamse Leeuw Coaching & LichaamsBewustePsychotherapie,
Wendy & Mark de Waard, geven samen relatie sessies,
relatietherapie, relatie opstellingen, systemische relatie trajecten
& HSP relatiecoaching.

 

Relatietherapie DubbelWaard

In onze praktijk DubbelWaard begeleid ik samen met mijn man Mark de Waard, die werkt als lichaamsgericht therapeut, stellen in relatie therapie.

Mijn coaching, die vaak gericht is op (hoog)gevoeligheid, en gevoelens & emotie, en Mark z'n lichaamsgerichte aanpak, waar de verbinding van hoofd naar hart en lijf voorop staat, blijken een goede combinatie voor relatietherapie. Aanvullend met onze eigen ervaring in verschillende relaties in het verleden en ons huwelijk met elkaar, maken onze sessies authentiek en uniek en doordat we 2 op 2 werken in balans voor onszelf en het stel dat bij ons komt.

In onze sessies combineren we lichaamsbewuste therapie met systemische coaching, hebben we cognitieve gesprekken en worden er verhalen, emoties (eft) en verlangens gedeeld, doen we familie- en relatieopstellingen, en kunnen er (lichaamsgerichte) oefeningen langskomen. Zowel het verleden als de toekomst doen mee, maar het belangrijkste is dat wat er nu is. Dat wat nu maakt dat jullie niet voldoende of op de juiste manier in verbinding kunnen zijn met elkaar.

Wij hebben in de afgelopen jaren stellen begeleid die
* al 35 jaar getrouwd zijn en door het leven elkaar niet meer wisten te vinden.
* pas 2 jaar samen zijn en weten dat er een diepere laag in de relatie mogelijk is.
* na de sessies besloten hebben om te gaan scheiden.
* een verschillende (kinder)wens hadden en dit leidde tot verwijdering van verlangens en elkaar.
* niet met en niet zonder elkaar konden leven.
* in een andere levensfase elkaar opeens kwijt waren.
* heel goed samen zouden kunnen zijn, maar telkens tegen een verstrikking met het gezin van herkomst opliepen.
* cognitief elkaar goed weten te vinden, maar emotioneel afgesloten waren.
* vast zaten in het drukke gezinsleven waardoor intimiteit en seksualiteit verdwenen waren.
* hoog gevoeliger bleken dan verwacht.

Je kunt bij ons losse sessies boeken of direct een wat langer traject afspreken.


Systemisch relatie traject
Dit is een traject van meerdere sessies en 1 grote live opstelling, waarbij we systemisch met (familie)opstellingen gaan kijken naar de (relatie)patronen waar jullie tegenaan lopen.

Voordat we starten met het traject komen jullie langs voor een kort kennismakingsgesprek, dit kan ook telefonisch. Als er van beide kanten een Ja is zullen we het traject inplannen.

In de eerste sessie gaan we onderzoeken waar jullie precies tegenaan lopen en wat jullie verlangens ten aanzien van de relatie en jullie wensen voor dit relatietraject zijn. Wat zijn de patronen in jullie relatie? Waar gaat het mis? Of waar kan het beter? En wat is er in het meest positieve veranderd na dit traject?

De tweede en derde sessie zullen we beginnen met een tafelopstelling met poppetjes, waarbij beide partners een keer (los van elkaar) aan bod komen. De ander is aanwezig en kijkt en voelt mee met het verhaal en het familiesysteem van de partner.
Op deze manier krijgen we inzicht in o.a. de patronen die vanuit het familiesysteem aanwezig zijn.

In de vierde sessie zal er wellicht al één en ander veranderd zijn en gaan we werken met een gezamenlijke opstelling met vloerankers op de grond. Waar sta jij? Waar staat je partner? Wat is van jou? Wat is van je partner? Op welke plek sta je? Waar staan jullie patronen? En verlangens? En hoe is het met jullie emoties en gevoelens?

Wat er uit al deze sessies komt nemen we mee naar een grote live opstelling met representanten. Eens in de zoveel tijd organiseren wij een dag of avond waarbij we 2 á 3 grote (relatie) opstellingen doen. Jullie opstelling komt aan bod, en ook zullen jullie deze dag weer als representant aanwezig zijn voor de opstellingen van de andere stellen.

Hierna komen we nog minimaal 1x samen om een afsluitende sessie te doen in dit traject. Soms is dit voor nu voldoende, soms komt er meer boven of blijkt dat een stel nog verder wil verdiepen en kunnen we nog aanvullende sessies afspreken.

Investering systemisch relatietraject: €895 euro
Bestaande uit een live of telefonisch kennismakingsgesprek, 5 sessies en 1 grote live opstellingendag.

 

HSP relatiecoach
Als HSP coach begeleidde ik al langer stellen waarvan vaak één van de twee hoog sensitief is en de ander niet. Het is voor de meeste mensen die niet HSP zijn moeilijk te begrijpen wat het nou precies is, waar hooggevoeligen anders in zijn, waarom emoties soms sneller en heftiger aanwezig zijn, we vaker goed zorgen voor de hele wereld behalve voor ons zelf, en we makkelijker over onze grenzen gaan of laten gaan. En voor veel HSP’ers is het juist lastig uit te leggen omdat ze het wel voelen en weten, maar er geen woorden voor weten of zelfs hebben. Mocht je in je relatie hier tegenaan lopen, dan ben je natuurlijk ook welkom bij mij, of als stel bij ons.

Test hier of jij en/of je partner HSP zijn

Be the change you wish to see in the world – Ghandi

Wat kan ik voor je doen?

Ik kan je helpen om inzicht te krijgen in je patronen, belemmeringen, overtuigingen, keuzes, hoofd, uitdagingen, emoties & gevoelens, pijn, blokkades, (familie) systeem, relaties, lijf en leven. Als er ergens iets vast zit, dan kom je niet verder. Samen kijken we naar wat er in de weg staat, wat niet gezien wordt of wat je niet durft of kunt voelen. Ik zal naar je luisteren, je vragen stellen, je (familie)systeem erbij halen, je een spiegel voorhouden en als nodig een schop onder je kont geven of een stok achter je deur zijn, zodat het weer in beweging komt.

Ben ik jouw coach?

Ik kan je helpen om jezelf te helpen, om persoonlijk (en/of zakelijk) te verdiepen. Ik beheers de kunst van het vragen stellen, werk systemisch en kan je begeleiden bij jouw levensvragen, persoonlijke ontwikkeling, relatie en werk uitdagingen. Voor als je je dromen en doelen wilt realiseren, je leven op de fijnste manier wil leven, maar even niet meer weet hoe. Als je telkens weer tegen patronen en belemmeringen oploopt en ze terug blijven komen, gaan we naar de diepte, naar de bron ervan om ze aan te kijken en afscheid van te nemen.

Ik begeleid met aandacht voor zingeving en resultaat, dat ervoor zorgt dat je in beweging komt, dieper durft te voelen, jouw plek weer kunt innemen en zo de juiste weg terug weet te vinden. Door te luisteren, op te stellen, te vragen, te voelen, te weten en te zien (vanuit opleiding en intuïtie), kan ik je begeleiden en helpen om jezelf te zijn.

Wendy Erhardt - de Waard

Praktijkadres:
Gerda Brautigamstraat 25
1067 TR Amsterdam-West

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Amsterdamse Leeuw
Facebook – Dubbelwaard
YoutubeAmsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl