Opstellingen

 

Familieopstelling - Relatieopstelling - Traumaopstelling
Symptoom of ziekteopstelling - Organisatieopstelling
Vrouwenlijn opstelling - Mannenlijn opstelling

 

 

Opstellingen - Workshops - Trainingen

Naast individuele opstellingen organiseren wij opstellingen in groepen. Dat kan een algemene familieopstellingen dag of avond met vooraf ingeplande vraagstellers en representanten zijn of open workshopdagen waarin we meerdere kleine opstellingen aan de hand van een vraagstuk of thema inplannen. Bijvoorbeeld relatieopstellingen, organisatieopstellingen, traumaopstellingen (Iopt), ziekteopstellingen, of een voorouder opstelling.

Ook organiseren wij workshops en trainingen voor mensen die meer willen leren over familieopstellingen, voor zichzelf of om mee te werken met anderen.

Onderstaand vind je informatie over een algemene familieopstellingen dag met vraagstellers. Je kunt je hiervoor inschrijven als representant. Wil je vraagsteller zijn, neem dan persoonlijk contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

In de agenda staan data van de verschillende opstellingen die nu gepland zijn.

Opstellingen dag
Deze dag organiseren wij voor jullie. Dé kans om kennis te maken met de kracht van familieopstellingen en de mogelijkheid om een thema/vraag/verlangen in te brengen die we kunnen opstellen in een groep met representanten.
En deze dag is ook voor onszelf. Om nog meer opstellingen te kunnen doen en de magie van die mooie werk te kunnen inzetten voor anderen en voor het opladen van ons eigen vuur hierin.

In de ochtend onderzoeken we een aantal thema's in opstellingen in kleine groepjes. In de middag is er ruimte voor een aantal grote groepsopstellingen met individuele vragen.


Wat is een (familie)opstelling?

Een familieopstelling is een effectieve en helende manier om onbewuste patronen, blokkades en verstrikkingen te onderzoeken. Van jouw familie van herkomst, neem je bewust en onbewust een heleboel over. Veel daarvan is mooi, maar ook zijn er dingen die jou in het leven zo beïnvloeden dat je niet lekker in je vel zit, trauma’s & pijn overgenomen hebt, je niet met emoties kunt omgaan, je steeds tegen dezelfde patronen & verhalen aanloopt, je je doelen & verlangens maar niet lijkt te halen, en soms zelfs psychisch of fysiek ziek wordt.
Tijdens een opstelling kijken we naar personen en gebeurtenissen binnen jouw familiesysteem die met elkaar verbonden zijn en van invloed zijn op je verleden, heden en de toekomst. Dit kan met poppetjes op tafel, met vloerankers op de grond, maar in dit geval met échte mensen in een ruimte. Je kunt jouw systeem dus echt voor je zien staan, wat inzichten geeft, antwoorden op vragen en heling.

Representant:

Als representant ben je aanwezig bij een (familie) opstelling. Je wordt door de vraagsteller gevraagd om iets of iemand te representeren uit zijn familiesysteem. Je hoeft hiervoor 'alleen maar' in het veld van de opstelling te stappen. Het veld, en jouw intuïtie die hierop reageert, maken dat jij je kunt gaan voelen en/of gedragen zoals de persoon waarvoor je bent opgesteld doet/deed. Hiervoor hoef je diegene niet te kennen, ook het verhaal hoef je niet te weten, en tevens hoef je geen ervaring met dit werk te hebben. Meedoen in een opstelling raakt de representant ook vaak in een eigen thema. De plek die je krijgt zegt dus ook iets over jou, daarmee kun je zonder dat het direct over jou gaat dus ook je eigen proces in een opstelling hebben. Eventueel met heling in jouw eigen systeem tot gevolg.

Investering:

Deelnemer/Representant: 35 euro
Vraagsteller grote opstelling: 125 euro
(+ investering voor voorgesprek/individuele sessie ter voorbereiding en een evaluatie/verdieping sessie ter afsluiting. Neem contact met mij op voor meer informatie.)
Er is plek voor ca. 3 individuele vragen, wacht niet te lang met deze plek voor jezelf in te nemen.
Locatie: Amsterdam - Zuidoost
Bereikbaarheid: 5 minuten lopen vanaf metrohalte Amsterdam - Arena.
Auto parkeren gratis op eigen terrein.
🔶 Direct boeken als representant www.dubbelwaard.nl/inschrijven
🔶 Individuele vraag/vraagsteller? Mail ons op info@dubbelwaard.nl of info@amsterdamseleeuw.nl

Wendy de Waard - Erhardt

Praktijk DubbelWaard
Dillenburg 16
1165 HN Halfweg

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Dubbelwaard
Instagram - WendyAmsterdam
Youtube
Amsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl