Leven begint aan het einde van je comfortzone

Amsterdamse Leeuw biedt coaching, HSP trajecten,
relatietherapie, misofonie coaching, systemisch werk,
familieopstellingen, woedewerk en begeleiding in
persoonlijke vraagstukken en ontwikkeling.

Herkennen en erkennen van jouw hooggevoeligheid
Deze bijeenkomst is voor iedereen die meer of minder bekend is met hoogsensitiviteit, voor hooggevoeligen en ook zeker voor partners, vrienden & familie. Ik zal aan het begin van de cirkel een introductie geven over wat HSP nu precies is. Welke eigenschappen heeft een hooggevoelig iemand, waar komt dit door, wat zijn de positieve en soms ook negatieve punten en hoe kun je HSP het beste uitleggen aan iemand die niet hoogsensitief is. Samen gaan we bespreken waar we van overprikkeld raken en wat je kunt doen om deze overprikkeling tegen te gaan. Tevens zal ik tips en oefeningen bespreken die je kunnen helpen te zorgen voor een optimaal prikkelingsniveau.

Ben je nog niet zo lang bekend met de term HSP, maar heb je wel altijd geweten dat er iets 'anders' aan je was? dan is deze avond voor jou zeker goed om te bezoeken. Samen met andere leuke gevoelige mensen gaan we in gesprek over wat HSP voor ons betekent. Weet je al langer dat je hoogsensitief bent dan kan deze avond nieuwe inzichten geven en wellicht zelfs nieuwe vriendschappen opleveren.

Locatie: Praktijkruimte in Amsterdam Geuzenveld
Kosten: 17,00 per persoon

Wil je aanwezig zijn? Stuur mij dan even een mail met je naam, telefoonnummer en een korte introductie van jezelf. Vermeld daarin tevens met hoeveel personen je wilt komen. En meld je zo mogelijk tevens aan bij het facebook-event.

Wendy de Waard - Erhardt

Praktijkadres:
Praktijk DubbelWaard
Dillenburg 16
1165 HN Halfweg

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Amsterdamse Leeuw
Facebook – Dubbelwaard
YoutubeAmsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl