Leven begint aan het einde van je comfortzone

Amsterdamse Leeuw biedt coaching, HSP trajecten,
relatietherapie, misofonie coaching, systemisch werk,
familieopstellingen, woedewerk en begeleiding in
persoonlijke vraagstukken en ontwikkeling.

SeizoensGevoel

Hoe de seizoenen in te passen in je gevoelige leven

Vier keer per jaar schuiven we langzaam van het ene seizoen in het andere. Sommige mensen zijn zich eigenlijk niet zo bewust van deze overgang, andere voelen heel veel weerstand als de winter of soms zelfs de zomer er weer aan komt. Tijdens deze dag maken we ons klaar voor het volgende seizoen. We kijken naar de energie die bij een seizoen hoort, keren we ons naar binnen zoals in de winter of maken we ons klaar om te zaaien in de lente. Gaan we buitenspelen in de zomer, of plukken we de vruchten en mogen we oogsten in de herfst. Wat zijn de mooie dingen van elk seizoen en waar zien we tegenop? Hoe kunnen we hier mee spelen en meer meegaan in de stroom. En vooral wat is ons persoonlijke doel voor het komende seizoen, wat gaan we creëren of manifesteren? We gaan deze dag spelen met de seizoenen (passende activiteiten, meditatie, opstellingen, creatie). We delen over wat het seizoen met ons doet en hoe het voelt en zullen een deel van de dag bezig zijn om onze bewuste en onbewuste wensen en doelen creatief vorm te geven door middel van het maken van een visionboard.

 
Deze dag wordt 4x georganiseerd in 2022-2023. Je kunt je per keer inschrijven of gelijk voor alle vier de seizoenen.
 
Kosten: 97 euro 1 workshop, 347 euro 4 workshops. (excl. btw als zakelijk). Voor koffie, thee, iets lekkers en alle materialen wordt gezorgd.
 
Locatie: Amsterdam (afhankelijk van aantal deelnemers of in eigen praktijk en anders locatie in de buurt)
 
Data: nog onbekend
De facebook events vind je hier!
 
Vind je dit gekke data voor de start van een nieuw seizoen? Ik niet! Sinds ik volgens de natuurindeling van de kalender leef stroomt alles veel fijner en ook duidelijker. Als 21 juni midzomer wordt genoemd, hoe kan het dan dat volgens onze agenda 21 juni de zomer pas begint? Wil je hier meer over weten? Boek een privé sessie of kom de workshop(s) doen. Voor meer informatie of inschrijven stuur mij een email.
HSP coach

Wendy de Waard - Erhardt

Praktijkadres:
Praktijk DubbelWaard
Dillenburg 16
1165 HN Halfweg

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Dubbelwaard
Instragram - WendyAmsterdam
Youtube
Amsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl