Het veld van de wijze vrouw

 

over Heksen, (eigen)wijze vrouwen & intergenerationeel trauma

 

Heel jouw heksenwond

Stap in het veld van de wijze vrouw in jou!
over Heksen, (eigen)wijze vrouwen & intergenerationeel trauma

Om ons heen zien we vrouwen die zich klein houden. Die zich niet uitspreken. Die hun eigen behoeftes niet kennen en zeker niet kenbaar maken. Die zorgen voor anderen en zichzelf vergeten. Wiens levensenergie geblokkeerd is geraakt en die het contact verloren zijn met hun Divine Feminine. In een maatschappij waar focus, resultaten en presteren de norm zijn, is weinig ruimte voor ontvangen, grootse energie, je gepassioneerd uitdrukken. Teveel vrouwen onderdrukken hun potentieel, bang om weer gezien te worden. Dat kan anders, dat willen wij anders.

De laatste jaren komt de vrouwelijke goddelijke energie weer in volle omvang naar boven. En het is tijd om deze te omarmen en in meer vrouwen dit verder te laten ontwaken. We gunnen elke vrouw om haar volledige potentieel, kracht, energie en liefde weer te voelen en laten stromen.

Wij zijn Janine van Grevenstein – van der Vorst & Wendy de Waard – Erhardt, beide o.a. systemisch coach, trainer & (familie)opsteller en beide heks, godin, bezielde (eigen)wijze vrouw, geef het een naam. Een paar honderd jaar geleden zouden we in ieder geval zijn mishandeld en verbrand, of eigenlijk zijn we dat in een vorig leven ook daadwerkelijk.

Jarenlang hebben wij last gehad van brandstapelangst, onszelf niet helemaal durven laten zien, bang om door de mand te vallen, angst om het licht in te stappen. Een onzichtbare trekkracht terug het moeras in, stiekem dansend in onze eigen schaduw, zelfs schrik om ons te omringen met veel vrouwen.

Veel persoonlijk, systemisch, trauma, regressie & schaduwwerk hebben wij de afgelopen jaren gedaan, om nu te kunnen zeggen dat we min of meer vrij van deze brandstapelangst zijn. Maar hiermee zijn we natuurlijk niet ‘klaar’. Met al onze kennis van systemisch werk en (intergenerationeel) trauma voelen wij dat wij hiermee iets te doen hebben.

In het vrouwenveld, het heksenveld, het voormoederveld komt de brandstapelangst steeds duidelijker naar boven. Het is dus tijd, tijd dat de vrouwen die dit voelen hun plek weer durven in te nemen, de wijze vrouwen, de bezielde vrouwen, de hexen.


Enkele dagen na Samhain, allerheiligen en allerzielen, op zondag 3 november, met nieuwe maan, organiseren wij een systemische dag voor alle vrouwen die klaar zijn om hun plek in te nemen. Het is tijd. Tijd om je plek in te nemen als heks, godin, (eigen)wijze vrouw, het trauma en de oude pijn te helen, je voormoeders te eren en de brandstapelangst achter je te laten.

Draag jij nog wat met je mee dat niet van jou is? Houdt het je keer op keer tegen om (als vrouw) echt je plek in te nemen? Doe je steeds als je een stap naar voren neemt, er ook weer een terug? Sta jij met je blik naar de toekomst of naar het verleden gericht? Leef jij echt je eigen leven of leef je ook een deel van je (voor)moeder? Of ben je misschien altijd bang om door de mand te vallen en hou je jezelf kleiner dan dat je bent? Durf jij je kop boven het maaiveld te steken en je uit te spreken?

Is zo’n dag nou nodig? Ja! Dit trauma, deze vrouwen vervolging, heeft nog steeds diepe impact op vrouwen nu, op hoe zij worden gezien en hoe zij zichzelf zien. Intergenerationeel trauma dat geheeld moet worden opdat volgende generaties niet meer zo angstig hoeven te zijn. Want die brandstapelangst dragen nog veel vrouwen (bewust en onbewust) in zich mee.

Investering:
Deelnemer: 145 euro (incl. koffie/thee & lunch met soep, broodjes & fruit)
10 euro per deelnemer doneren wij aan het Nationaal Heksenmonument!
Locatie: Amsterdam - Zuidoost
Bereikbaarheid: 5 minuten lopen vanaf metrohalte Amsterdam Arena.
Auto parkeren gratis op eigen terrein.
🔶 Vragen? Mail ons op info@amsterdamseleeuw.nl

Op zondag 7 juli geven wij een klein voorproefje van deze workshop op het Lorelei vrouwenfestival en op zaterdag 13 juli tijdens het godinnenfestival

 

 

Wendy de Waard - Erhardt

Praktijkadres:
Praktijk DubbelWaard
Dillenburg 16
1165 HN Halfweg

E-mail: info@amsterdamseleeuw.nl
Telefoon: 06-38828218

LinkedinWendy Erhardt - de Waard
Facebook – Dubbelwaard
Instragram - WendyAmsterdam
Youtube
Amsterdamse Leeuw Coaching

Algemene Voorwaarden
© AmsterdamseLeeuw.nl